dimarts, 7 de febrer del 2012

Uns altres pressupostos són possibles


Aquesta setmana s’estan debatent al Parlament els pressupostos per a aquest any 2012. Els mitjans ens estan anunciant constantment que serà un any més de restriccions i de retallades, i sembla que se’ns convidi a acceptar-les amb resignació. Som conscients de les dificultats econòmiques del nostre país, perquè tots les patim cada dia; que ens manifestem en contra de les retallades no significa que no siguem conscients del problema, sinó que no estem d’acord amb la solució. Per això ens afegim a la crida dels sindicats i entitats que ens conviden a expressar el nostre descontentament.

Enfront de les contínues retallades que està patint l’educació pública amb el pretext de la crisi econòmica la comunitat educativa de Catalunya fa una crida a les famílies, estudiants, professionals de l’educació i a tota la ciutadania, a mobilitzar-se participant en la concentració del proper dissabte dia 11 de febrer a les 17 h, per denunciar els efectes que estan tenint les retallades a l’escola pública i que afecten les polítiques educatives, socials i laborals, vulnerant drets que posen en perill la igualtat d’oportunitats, la cohesió social i, per tant, el futur dels nostres infants i joves. El pressupost d'Ensenyament de la Generalitat per al 2012 és inferior al del 2007 tot i comptar amb 150.000 alumnes més ara que en el 2007. Reclamem per a l’educació prioritat en la despesa pública perquè és una de les claus per construir el futur.

Convoquem, doncs, les famílies, els estudiants, els professionals de l’educació i tota la ciutadania a mobilitzar-se concentrant-nos a a plaça Sant Jaume el dissabte 11 de febrer a les 17.00 h.

Perquè uns altres pressupostos per a l’educació són possibles!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada